Wie zijn wij?Het team van Cad2reality gaat vol passie voor jou aan de slag met jouw 3D prints. Wil je een 3D print laten maken en wil je dit laten doen door een betrouwbaar, enthousiast team van specialisten? Laat dat dan maar aan ons over! Wij helpen je graag met het maken van 3D prints, in welke branche je ook werkzaam bent. We stellen onszelf graag aan je voor.

Jan Oliemans -

Jan Oliemans heeft zeer veel ervaring op bouwkundig en interieurgebied, aangezien hij jarenlang werkzaam is geweest als bouwkundig ingenieur. Daarnaast is hij al ruim 25 jaar bekend met 3D software op het gebied van presentaties, fotorealistische visualisaties en animaties. Met een passie voor 3D prints is hij zich in het 3D printen gaan verdiepen, samen met Richard Zethof. In 2008 hebben zij samen cad2reality opgericht en hebben ze zich verder gespecialiseerd in full color 3D prints en alles wat hierbij komt kijken.

Richard Zethof -

Richard Zethof heeft een rijk verleden op het gebied van verkoop, ondersteuning en training van CAD-systemen en randapparatuur. Hierdoor is Richard de CAD-specialist bij uitstek. Dankzij zijn kennis van diverse systemen ben je bij hem dan ook aan het juiste adres. Zijn kennis, gebundeld met die van Jan, geeft cad2reality de solide basis voor een zorgeloze realisatie van alle 3D prints die je kunt bedenken.

Medewerkers

Marit Oliemans

Marit Oliemans is de jongste aanwinst van het team. Na een intensieve interne opleiding is ook zij een grote steunpilaar voor klanten die een 3D print laten maken. Zij maakt 3D modellen vanuit iedere willekeurige informatie, of werkt aangeleverde 3D bestanden om tot printbestanden.

Silvia Oussoren

Silvia Oussoren heeft jarenlange ervaring in het ‘zenuwcentrum’ van cad2reality, waar twee full color 3D printers dagelijks hun werk doen. Zij haalt de resultaten uit de printers en ontdoet ze van het losse poeder, waarna ze met zorg worden nabehandeld.

Daarnaast zijn ook Paulien Beumer en Ilse Zethof parttime administratief en verkoopondersteunend actief.